Bohemian Shades

Bohemian Shades

FI JMVA
Golden Thing's Beutiful Like a Pearl "Meisi"

s. 23.08.2022
säkä: n. 26cm
paino: 3kg

Emä: Golden Thing's Shining Diamond

Isä: Unicat Vom Schwabenhof

Kasvattaja: Tuija Hietala, Kennel Golden Thing´s

Terveys:

Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Polvet: 0/0
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Selkä:  

 

Meisi, koira jonka kanssa ei ole koskaan tylsää. Jos kellään ikinä tai koskaan on huonofiilis, ei tarvitse kuin vilkaista tuota taivaan lahjaa elämälle. Välillä sitä miettii miten joku elävä olento voikin olla noin suloinen ja aina vain hyvällä tuulella. 
Meisi on myös koira, jonka kanssa täytyy omistaa hyvä huumorintaju. Tämä tyttö tekee ensin ja ajattelee sitten, on vähän kuin sellainen oma sielun peili, hölmönä katselee mailmaa ja astelee elämässä eteenpäin asenteella, että mitäs sitten, teen jos haluan.

Vaikka tyttö onkin maailman kultaisin, löytyy siitä myös temperamentia ja sopivassa määrin kovuutta. Koiralaumassa Meisi on ennemmin muita kunnioittava ja alistuva, kuin pätkääkään pomottelevaa sorttia. Meisin supertaito on poistaa kaikista leluista vingut, niin, että vingut säilyvät ehjinä.

Harrastuksiin kuuluu töissä pyörimisen lisäksi näyttelyt, joissa tytöstä onkin kuoriutunut oikein pätevä. Joskin hieman loppukesästä kehässä tapahtuikin säikähdys, mutta siitä aletaan olla päästy yli. Tehdään asioita iloisesti yhdessä, ei huolehdita huomisesta liikaa. Meisi on koira jonka kanssa pätee lause, elä hetkessä ja nauti elämästä. 

Terveystarkastukset on suunniteilla nyt alkuvuodelle, jos niistä saadaan puhtaat paperit, aletaan sitten suunnitella tulevaa.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy