Bohemian Shades

Bohemian Shades

FI MVA
Golden Thing's Royal Diva "Vanessa"

s. 11.12.2017
säkä: 26cm
paino: 3,2kg

Kasvattaja: Tuija Hietala, Kennel Golden Thing's

                         Terveys   

Silmät  Terveet, voimassa 10/21
Polvet  0/0, voimassa 10/21
Lonkat  A/A
Kyynärät  0/0
Selkä  LTV2 (symmetrinen), SP0, VA1 (lukumäärä 1, viimeinen kylkiluupari vajaa)
pap_pra1 Normaali/Clear

Vanessa koiranetissä

Vanessa ei ole enää jalostuskäytössä

Vanessa on herkkä ja rauhallinen neiti, nimeensä sopivasti myös hieman pieni diva ja prinsessa. Vanessa rakastaa olla ihmisten kanssa, nukkua sohvalla vieressä, vastaanottaa rapsutuksia ja lenkkeillä. Joskus innostuu leikkimäänkin leluilla, mutta enemmän tykkää leikkiä hippaleikkejä toisten kanssa. Vanessa muutti minulle aikuisena kesällä 2020, ja on ollut täydellinen meidän perheeseen, Vanessan rauhallinen luonne tasapainottaa hyvin muiden villiviikarimenoa.

Vanessa omistaa erinomaisen ruokahalun ja on helposti motivoitavissa ruualla, harrastamme hieman näyttelyitä, mutta Vanessa viihtyy paremmin kotona, kuin kehässä, vaikka sielläkin nauttii saamastaan huomiosta. Vanessa toimii miellä luman "äitinä" kotona, näyttelyissä seuraneitinä, ja joskus kehässä. Odotellaan veteraani ikää ja sitten kookeillaan vet-sertejä.

Vanessalla on yksi pentue, jossa oli yksi ainoa pentu ja tämä ainokainen jäi kotiin asumaan. Vanessa oli erinomainen äiti, parempaa ei voisi toivoa. Vanessan selkä huomioitiin jalostuksessa, ja jalostukseen käytetteiin vain ltv0 lausunnon saanutta urosta, Vanessan selkämuutos on täysin oireeton ja tuli yllätyksenä kuvista, edes jumeja ei ole koskaan ollut. Valitetavasti ainokainen pentu oli todella suuri syntyessään, eikä saatu autettua pentua ulos, joten jouduttiin tekemään hätäsektio, tämän seurauksena Vanessan kohtu on arpeutunut, eikä uusia pentueita tulla tekemään. Vanessan henki on huomattavasti tärkeämpi, kuin lähteä yrittämään pentuja. Vanessa on steriloitu keväällä 2022 (kohtutulehdus).

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy