Bohemian Shades

Bohemian Shades

11.2 Lempäälä epn

 

 

Käytiin Meisin knssa pyörähtämässä lempäälässä, menestystä ei tullut tälläkertaa
(eikä sitä kyllä koskaan lähdetä hakemaankaan).
Tulos PPEK2 tuomarina Kirsi Sainio. Saatiin kuitenkin todella meluisasta hallista hyvä kokemus pennulle, ja lisäksi shoppailtiin ideaparkissa ja sieltäkin hyvää kokemusta vauvalle.  
Mun instagramista @bohemianshades_papillons, löytyy pieni videokooste päivästä, koitan tänävuonna tehdä niitä muutamia, jos saan taas kaveria kuvaamaan.

 

 

Seuraavat näyttelyt meillä onkin Vaasa KV ja Lahti KV, nähdään siellä jos paikalle saavutte. 

 

 

 

 

 

 

 

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.1 Tassuterapeutti vauhdissa

Olen instagramin puoella ennenkin maininnut siitä, miten ihanaa on kun koirat pääsevät töihin mukaan. Itselle tulee aina niin sydäntä lämmittävä mieli, kun näkee sen ilon mitä koirat tuovat asukkaille, ja myös työntekijöille. Kaikki koirat käyvät töissä, mutta ylivoimaisesti eniten Nuka ja Meisi, jotka ovat kunnostautuneet oikein huolella tassuapulaisina. Kuvassa Vanessa, joka on ylivoimaisesti rauhallisin koiristani, ja sillä monen rakastama halinalle.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden 2023 näyttelyiden startti alkoi tavalla, jota en todellakaan odottnut. Oikeastaan koko reissu oli extemporee päähänpisto messarissa odotelelssa siskon koiran ryhmäkilpailun alkamista. Alettiin siinä puhua, että en ole koskaan käynyt Suomen rajojen ulkopuolella näyttelyissä, no siskoni oli lähdössä tammikuussa Viron Pärnuun näyttelyyn ja kysyi lähtisinkö mukaan. Hetken pohdin, kun kyseiseen näyttelyyn ei ollut yhtään aikuista koiraa viedä, kun Nuka ja Jada ei vielä 2v ole täyttänyt ja alle 2v ei sert jää roikkumaan virosta, eikä olisi mahdollista lähteä uudelleen reisussuun ja tavoitella kolmea sertiä ennenkö olisivat jokatapauksessa jo 2 vuotiaita, joten ajttelin jättäväni reissun tälläkertaa väliin. Noh siskoni kuitenkin sanoi että siellä on myös beebi pentu luokka 4-6kk koirille, joten seajatus hautoi noin 5 sekuntia päässäni, kun laskin että Meisin ikä riittäisi sinne ja ei muutakuin ilmoittamaan Meisi mukaan!
Tämä oli kyllä niin hyvä päätös, ensinäkin reissu oli aivan upea kiitos matkaseuralle! ja mitä tuloksia tulikaan! Meisi ensmmäistä kertaa missään koiratapahtumassa, kaikki laivamatkat, matkustelut takana. Niin reippaasti ja iloisesti oli kokoajan, niin kehässä kuin hotelleissa ja laivassa. Sitten niihin tuloksiin:

14.1 Tuomarina Dina Korna ROP-BABY PENTU & BIS-2 BEEBI
15.1 Tuomarina Kristin Kerem ROP-BABY PENTU 
 Sunnuntaina ei pystytty jäämään isoon kehään laiva-aikataulujen takia, mutta unohtumaton reissu. Kuva: Elina Erkkilä

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy