Bohemian Shades

Bohemian Shades

Miksi ottaisit pennun meiltä?
 

Meiltä pentua ottaessa tiedät, että pentu on vastuullisesti hoidettu, sillä on asianmukaiset madotukset, sirutukset ja se on rekisteröity ja käynyt pentutarkistuksessa. Pennun vanhemmat ovat terveystutkittu ja ne elävät täysipainoista koiranelämää. Meillä pennut syntyvät makuuhuoneessa turvallisesti omassa rauhassa, jossa kasvavat elämänsä ensimmäiset viikot. Tämän jälkeen portit aukeavat koko taloon, jossa oppivat kaikkiin elämisen ääniin, toisiin koiriin, kissoihin ja kaniin.

Ensimmäiset ulkoilut tapahtuvat n. 4viikon ikäisenä, jos kelit ovat kurjat ulkoilut ovat hyvin nopeita aluksi, mutta mikään keli ei ole este tai selitys sille, että pentuja ei ole käytetty ulkona ennen luovutusta. Luovutusikään mennessä pennut ulkoilevat jo useita kertoja päivässä. Meillä totutellaan myös pantaan ja hihnaan ennen luovutusta.

Meiltä saat mukaasi myös kasvattajan tuen. Aina saa soittaa tai laittaa viestiä, ja kysyä ehdottomasti, jos jokin mietityttää. Autan mielelläni alkuun myös näyttelyharrastuksessa. Meille saa tuoda koiran myös pesuun ja trimmaukseen. Kasvattini ovat tervetulleita myös hoitoon.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos koira sairastuu tai jostain syystä et voi koiraa pitää, otan aina kasvattini takaisin ja tarvittaessa etsin uudenkodin tai pidän itselläni. 

Olen erittäin kiinnostunut kasvattieni kuulumisista ja arvostan kovasti, jos kasvatinomistajat pitävät yhteyttä minuun myös tulevaisuudessa.

Milloin pentu muuttaa uuteen kotiin?

Lain mukaan koiranpennun saa luovuttaa uuteen kotiin 7-viikkoisena. Meiltä pennut lähtevät maailmalle vasta aikaisintaan 8–9 viikon iässä. Pentua on käytävä katsomassa vähintään kerran, ennen kuin ostopäätös tehdään. En varaa pentuja näkemättä ostajaa ennen päätöstä. 

Millaiseen kotiin myyn pennun?

Perhoskoirasta on moneen harrastukseen ja menoon, joten en katso pahalla, jos tulevalla kodilla olisi aikeita harrastaa jotain pennun kanssa, oli se sitten tavoitteellista tai ei. Kuitenkin meiltä pennut lähtevät aina ensisijaisesti kotikoiriksi ja lemmikiksi koteihin, joissa saavat elää rakastettuna perheenjäsenenä ja touhuta arjessa mukana. Kaikki perhemuodot voivat olla erinomaisia koteja koiralle, joten älä epäröi kysyä pentua lapsiperheeseenkään. 

Ensisijalla on kodit, jotka sitoutuvat tekemään terveystutkimukset koiran täytettyä vähintään 12kk.

Jos etsin sijoituskotia koiralle, toivon silloin kodin olevan harrastava, turkin hoitoon sitoutunut sekä yhteistyöhaluinen. Sekä sijaitsevan Keski-Suomessa.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy